Linia vieții orizontală

Sistemul orizontal de linia vietii ALLinOne este un sistem de reţinere şi de împiedicare a căderilor de la înălţime. Componentele sale asigură fixarea pe toate tipurile de substructuri, atat la interiorul cladirilor, cât şi la zonele de exterior.

Stabilitatea  mare a suportilor sistemului şi tensionarea pana la 100N asigură o sageata mică a cablului, atunci cand este instalat pe acoperis. In plus, datorită  distanţelor mari între stâlpii de sustinere (de pana la 15m), se reduce numărul de penetrari ale acoperişului.

Componentele sistemului orizontal ALLinONE sunt realizate din aluminiu şi oţel inoxidabil de înaltă calitate. Toate sistemele au in componenta indicatoare de cadere si de tensionare si sunt conforme cu EN795

Altiline

Conform cu EN795 clasa C

Altiline este sistemul de protecție ideal atunci când tehnicianul operează la distanță față de dispozitivul de blocare.

Acesta permite mișcarea continuă fără restricții și fără desprinderea de sistem la trecerea prin ancorele intermediare.

Blocatorul permite conectarea și deconectarea din sistem în orice punct al acestuia.

Datorită finisajelor sale, sistemul Altiline se integrează usor în diverse restricții arhitecturale.

Altiline poate avea un grad mare de complexitate, instalarea acestuia fiind dictată de forma structurii și alte obstacole.

Fiecare sistem are integrat indicatori de tensiune și de cădere.
În plus, componentele din inox conferă un nivel ridicat de rezistență la coroziune.

Altirail

Conform cu EN 795 clasa D

Sistemul de protecție împotriva căderii ALTIRAIL asigură continuitatea deplasării orizontale. Căruciorul este dotat cu sisteme de role pentru o miscare cursivă, indiferent de poziția în care este folosită.

Sistemul este certificat pentru distanțe între suporti de până la 6 metri și este capabil să suporte până la 6 persoane simultan.

Instalarea se poate face în configurații complexe datorită schimbătoarelor de direcții prin care căruciorul poate trece fără desprindere în 4 direcții.

Față de sistemele pe cablu, acesta reduce distanța liberă de cădere datorită rigidității sistemului.

În plus, permite lucrul în suspensie.

Batiline

Conform cu EN795 clasa C

Sistemul BATILINE permite deplasarea continuă, fără deconectare și restricții, prin toate ancorele intermediare cu o simplă carabinieră.

Variatele posibilități de culoare și așezare permit acestuia să se integreze foarte bine în diverse constrângeri arhitecturale, având opțiunea unor configurații dintre cele mai complexe.

Sistemul integrează indicatori de cădere și întinzători, având componentele din inox pentru o foarte bună rezistență la coroziune.