Linia vieții verticală

Sistemul vertical de linia vieții se poate monta pe toate tipurile de scări fixe, indiferent de model. Ancorele intermediare ale sistemului vertical permit trecerea căruciorului mobil fără a fi nevoie de detașare sau reconectare, astfel că utilizatorul va avea mâinile libere pe tot parcursul urcării și coborârii. Componentele sistemului permit configurații complexe, cu montarea pe scări formate din mai multe segmente, aflate în planuri diferite.

Datorită clemei de siguranță, amplasarea greșită a căruciorului nu este posibilă.

Componentele sistemului vertical sunt realizate din inox și aluminiu, ceea ce conferă o mare rezistență la coroziune, fiind ideale de utilizat în medii industriale.

Vertiline

Conform cu EN 353-2

Sistemul vertical de linia vieții, VERTILINE, permite lucrul în siguranță pe o mare varietate de structuri verticale, precum scări, piloni, turbine eoliene, stâlpi etc.

Blocatorul de cădere folosit la conectarea utilizatorului la sistem poate fi introdus sau scos din sistem în orice punct, dând tehnicianului libertate fără restricții. Blocatorul de cădere trece prin ancorele intermediare fără a fi necesară desprinderea de la sistem sau scoaterea cablului din ancore și reintroducerea după folosire.

Sistemul are în dotare indicator de tensionare și disipator de șoc. Componentele acestuia sunt din inox, având o rezistență foarte bună la coroziune.

Vertical Lifeline Eolica Technical Support

Vertirail

Conform cu EN 353-1

Sistemul de protecție împotriva căderii VERTIRAIL permite lucrul în siguranță pe diverse structuri verticale, respectiv scări, piloni, stâlpi, turbine eoliene etc.

Blocatorul de cădere dotat cu disipator de șoc oferă utilizatorului libertate în mișcări.

Aceste sisteme pot fi montate direct pe scări.

vertical lifeline Eolica Technical Support