Linia vieții verticală

Sistemul vertical de linia vietii se poate monta pe toate tipurile de scari fixe, indiferent de model. Ancorele intermediare ale sistemului vertical permit trecerea caruciorului mobil fără a fi nevoie de detaşare sau reconectare, astfel ca utilizatorul va avea mainile libere pe tot parcursul urcarii si coborarii. Componentele sistemului permit configuratii complexe, cu montarea pe scari formate din mai multe segmente, aflate in planuri diferite.

Datorita clemei de siguranta, amplasarea greşita a caruciorului nu este posibila.

Componetele sistemului vertical sunt realizate din inox si aluminiu, ceea ce conferă o mare rezistenţă la coroziune, fiind ideale de utilizat in medii industrial.

Vertiline

Conform cu EN 353-2

Sistemul vertical de linia vieții, VERTILINE, permite lucrul în siguranță pe o mare varietate de structuri verticale, precum scări, piloni, turbine eoliene, stâlpi, etc.

Blocatorul de cădere folosit la conectarea utilizatorului la sistem poate fi introdus sau scos din sistem în orice punct, dând tehnicianului libertate fără restricții. Blocatorul de cădere trece prin ancorele intermediare fără a fi necesară desprinderea de la sistem sau scoaterea cablului din ancore și reintroducerea după folosire.

Sistemul are în dotare indicator de tensionare și disipator de soc. Componentele acestuia sunt din inox, având o rezistență foarte bună la coroziune.

Vertirail

Conform cu EN 353-1

Sistemul de protecție împotriva căderii VERTIRAIL permite lucrul în siguranță pe diverse structuri verticale, respectiv scări, piloni, stâlpi, turbine eoliene, etc.

Blocatorul de cădere dotat cu disipator de soc oferă utilizatorului libertate în mișcări.

Aceste sisteme pot fi montate direct pe scari.