Testimonial Henkel

Înființată în anul 1994 ca filială a companiei Henkel Austria (devenită în 1998 Henkel Central Eastern Europe), Henkel România are în prezent cca. 500 angajați, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci și mii de produse, de la produse cosmetice, detergenți și produse pentru îngrijirea locuinței, adezivi comerciali și industriali până la tehnologii.

Colaborarea cu Eolica Techical Support a fost inițiată la începutul anului 2015 din dorința noastră de a asigura angajaților proprii condiții sigure de muncă în ceea ce privește lucrul la înălțime.

Reprezentanții Eolica Techical Support ne-au furnizat sfaturi, soluții, echipamente, precum și servicii de instruire a personalului implicat în utilizarea acestora, adecvate situațiilor de lucru la înălțime din fabricile noastre. Am apreciat în mod deosebit respectarea termenelor de predare, cât și amabilitatea, disponibilitatea și profesionalismul angajaților.

Colaborarea noastră s-a tradus prin implementarea de sisteme și soluții privind protecția împotriva căderii și lucrul la înălțime în condiții de siguranță în toate cele 3 fabrici Henkel din România.

Partenerii de afaceri ai Henkel România trebuie să corespundă anumitor
standarde de calitate în ceea ce priveşte serviciile și produsele oferite; pot afirma că Eolica Techical Support a reușit să îndeplinească foarte bine toate cerințele noastre.

Nu-ți trebuie prea multe cuvinte atunci când trebuie să descrii PROMPTITUDINEA, SERIOZITATEA ȘI PROFESIONALISMUL. EOLICA TECHNICAL SUPPORT ne-a demonstrat acestea până acum și îi recomandăm cu căldură!


Delia Stroe
Safety, Health & Environment Coordinator